Cauti Instalatii de climatizare si ventilatie?

Oferim solutii optime pentru instalatiile de climatizare si ventilatie pentru orice industrie, specialistii nostrii sunt pregatiti sa va asiste inca din faza de consultanta si proiectare pana la montajul si punerea in functiune a instalatiei dumneavoastra.

Luxor ofera solutii de climatizare si ventilatie pentru orice tip de proiect fie ca vorbim de restaurante, hoteluri, cladiri, spatii mari, depozite, locuinte sau birouri. Luand in considerare dimensiunile spatiului, numarul de camere va putem indruma catre numeroase solutii disponibile.

Rolul instalatiilor de ventilare

Rolul instalatiilor de ventilare din punctul de vedere al confortului este de a aduce aer curat, proaspat in interiorul incaperilor si a spatiilor ocupate. Ventilarea, care are ca scop principal asigurarea necesarului de aer proaspat, poate avea si alte roluri, in acest fel fiind identificate urmatoarele instalatii:

  • instalatii de ventilare care asigura racirea aerului
  • instalatii de ventilare care asigura incalzirea aerului
  • instalatii de ventilare care asigura umidificarea aerului
  • instalatii de ventilare care asigura uscarea aerului

Galerie de imagini camere frigorifice

Specialistii nostri se vor asigura ca sistemul dumneavoastra de climatizare si ventilatie functioneaza corect si cu un consum redus. Oferim mentenata pentru a prelungi durata de functionare a instalatiilor pentru echipamentele montate.
Intra in legatura cu consultantii nostri!

Formular cerere oferta