Cine suntem?

Luxor, este o firma specializata in importul, comercializarea si montajul de utilaje frigorifice si ventilatie, echipamente profesionale pentru industria HORECA si amenajarea supermarketurilor.

Datorita competentei si profesionalismului colectivului nostru, activitatea noastra a capatat o amploare considerabila reusind performanta de a satisface exigentele partenerilor nostri de prestigiu, dintre care putem mentiona nume ca: SC Aldis SRL Calarasi, SC Pambac SA Bacau, SC Agricola International SA Bacau, Societatea Romana de Radioteleviziune, Societatea Nationala de Radiocomunicatii SA, ROMATSA SA, SC Sagrod SRL Darabani, Statiile de Distributie Carburant Gazprom, si multi altii.

Deoarece pana acum nu a existat un contact direct cu dumneavoastra va propunem o intalnire in care sa va putem prezenta oferta noastra de echipamente frigorifice si ventilatie.

La Luxor avem ca valoare principala calitatea serviciilor, fapt pentru care firma este capabila:

  • sa raspunda nevoilor, utilizarilor si scopurilor pentru care a fost creata;
  • sa satisfaca cerintele si asteptarile clientilor;
  • serviciile firmei sa fie conforme cu standardele nationale si internationale
  • produsele / serviciile sa fie disponibile la un pret convenabil
  • activitatea firmei sa aduca beneficii in baza proiectelor realizate

SC Luxor SRL

Utilaje si instalatii (frigorifice ,climatizare,ventilatie) pentru constructii civile si industriale si intreaga gama de servicii pentru instalatiile frigorifice si instalatiile de aer conditionat.